66 92 63 00 Ledig stilling

LifeLine PRO HjertestarterLifeLine-PRO

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline modellene til ett nytt nivå. Lifeline PRO er revolusjonerende. Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech PRO før.

Manuell overstyring

Lifeline PRO modellen gir profesjonelle brukere muligheten til å overstyre til full manuell modus med EKG visning og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. EKG vises klart og tydelig på en høyoppløselig og kraftig bakgrunnsbelyst skjerm.

Endre protokoll

Livreddende førstehjelp kan utføres under ulike protokoller og ikke alle gjenopplivninger er like. Noen har behov for kun å utføre brystkompresjoner. Andre har behov for brystkompresjoner sammen med innblåsninger. PRO modellen gir deg muligheten til å bytte raskt og enkelt under gjennopplivningen mellom disse to protokollene. Lifeline PRO er på norsk språk og følger alle norske retningslinjer for gjenopplivning.

VideoLifeline-PRO-2

Ett bilde sier mer enn tusen ord og nå kan du mangedoble det med video. Lifeline PRO har en stor, interaktiv fargeskjerm som i manuell modus viser deg EKG, og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. Dette i tillegg til at den kan benyttes som en halvautomatisk hjertestarter, som gir deg trinn for trinn instruksjoner for gjennomføring av hjerte-lungeredning, innblåsninger og defibrillering.

Viser og forteller

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline PRO viser deg, med detaljerte interaktive videoer i fullfarge. På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner. Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre.

Klar til bruk

Skjermbildet viser deg status umiddelbart! Når en hjertestans plutselig inntreffer må du til enhver tid være trygg på at hjertestarteren er klar til bruk. Lifeline PRO kjører omfattende selvtester daglig for å sikre at maskinen fungerer skikkelig og viser deg dette umiddelbart med et sterkt grønt, blinkende lys fra lysdioden.

Med et trykk på en knapp og uten å slå på selve enheten, kan brukeren raskt sjekke at hjertestarteren er klar for bruk. Maskinen kommuniserer umiddelbart den operative statusen på hjertestarteren, batteriet og elektrodene.

Lett vedlikehold

Vedlikehold har aldri vært enklere. Lifeline PRO har revolusjonert vedlikehold av hjertestartere. Den selvtester daglig alle maskinens funksjoner. Ved kontroll og bytte av batteri og elektroder, vil du få klare instruksjoner i form av tale og videomeldinger.

Kontakt oss for mer informasjon!
Facebook